Nikolić: Umor ne sme da bude izgovor mojim igračima, moramo da pobedimo Novi Pazar

Trener Partizana Marko Nikolić izjavio je da njegovu ekipu očekuje možda i najvažnija utakmica u ovom delu prvenstva, protiv Novog Pazara.

Partizan u nedelju gostuje Novom Pazaru od 13 časova i pokušaće da zadrži šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Nikolić želi da njegova ekipa zaboravi na umor i „stisne zube” u naredna dva kola.

– Nije vreme za umor jer imamo još desetak dana do kraja polusezone. Sada je vreme da svako od nas izvuče i one poslednje atome energije za pobede Partizana i za dobar završetak sezone. Cilj je da odbranimo šest bodova u odnosu na pratioca na tabeli. Zna se da Partizan nije pobedio u Novom Pazaru otkad su Pazarci ušli u ligu, zna se koliko je teško gostovanje, a sada je to pojačano nekim tenzijama koje nemaju mnogo veze sa sportom. Mi ćemo otići fokusirani na svoj zadatak i pokušati da se adaptiramo na težak teren u Pazaru. Nije momenat za izgovore, već momenat da se izvuče maksimum – rekao je Nikolić.

Crno-beli nisu pobedili na gostovanju Novom Pazaru na sva tri dosadašnja meča.

– Utakmica od ogromne važnosti, možda i najbitnija do sada, ali mislim da uz povratak Drinčića koji će sigurno biti zdrav i još jednog igrača, možemo da odigramo kvalitetnu utakmicu. Jednostavno, Partizan ne bi smeo sebi da dozvoli da četvrti put ne pobedi u Novom Pazaru – dodao je Nikolić.