Nikolić: Utakmica je bila prava takmičarska, u Beogradu očekujem veliku podršku svom timu

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da nije u potpunosti zadovoljan rezultatom meča sa Ludogorecom i istakao da crno-beli u revanšu moraju da pobede.

– Kakva je bila najava, takva je i bila utakmica: tvrda, takmičarska, na rezultat. Mogla je da ode u oba pravca. Imali smo nekoliko prilika… Velika disciplina igrača Partizana, velika borbenost. U drugom poluvremenu smo morali da budemo precizniji u dodavanjima, da budemo tečniji. Kada se sve sabere i oduzme, odlučuje utakmica u Beogradu – rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana i Ludogoreca odigrali su u Razgradu 0:0 u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš je za sedam dana na stadionu u Humskoj.

– Partizan mora da pobedi, igramo pred svojom publikom i to nije mala prednost. I ovde je uticaj publike bio prednost. U Beogradu očekujem veliku podršku svom timu. Želeli smo gol ovde. Imali smo tih nekoliko situacija kada je trebalo da damo gol i nekoliko iz kojih smo mogli da stvorimo dobru priliku. Polovično, ne mogu u potpunosti da budem zadovoljan – naveo je Nikolić.

Napadač Partizana Danko Lazović nije završio meč u Razgradu, pošto se požalio na bol u ramenu.

– Povreda ramena, pa videćmo. Bilo je puno duela i borbe na terenu. Falio nam je definitivno tih 20 minuta, kada je njegova mirnoća mogla da presudi i odluči utakmicu – zaključio je Nikolić.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca igra se sledeće srede od 20.45, u Beogradu.