Nikolić: Veoma sam nesrećan zbog ovakvog raspleta! Tim je ostao bez vođe, a ja bez ‘desne ruke’

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je teško podneo odlazak Danka Lazovića i otkrio da je napadača smatrao za svoju desnu ruku.

Lazović je u ponedeljak napustio pripreme crno-belih u Beleku i pridružiće se Peking Enterprajzu, koji sa klupe vodi Aleksandar Stanojević.

– Ovo je veliki udarac za tim Partizana. Samo mi koji smo zajedno živeli i radili u prethodnom periodu znamo šta je Danko značio ovoj ekipi. Više puta sam isticao da se uloži ogroman napor, učini sve što je potrebno da on ostane. Ostali smo bez lidera, bez vođe i veoma sam nesrećan zbog ovakvog raspleta – dodao je Nikolić.

Nikolić je istakao da žali što se u slučaju Lazovića nije reagovalo na vreme.

– Slobodno mogu da kažem da sam ostao bez desne ruke, a tim bez lidera i vođe, i veoma sam nesrećan zbog toga. Žao mi je jer smo možda imali priliku da budemo aktivniji i predusetljiviji da ovu situaciju razrešimo u prethodnom periodu – istakao je Nikolić.

Upitan da li su čelnici Partizana krivi što Lazoviću nisu na vreme ponudili produžetak ugovora, Nikolić je rekao:

– Ne znam. Sve što sam imao da kažem, rekao sam u proteklih mesec dana. Ne bih više to da radim, vreme je da zbijemo redove, jer uskoro počinje prvenstvo – jasan je trener Partizana.