NIKOLIĆ VERUJE U KONAČNI USPEH: “Do poslednje sekunde borićemo se za titulu”

Marko Nikolić
print screen/you tube.com/ FK Partizan Beograd

Borba za šampionsku trku nastavlja se u Ivanjici, a trener ekipe Partizana Marko Nikolić, veruje da Crno-beli imaju snage za nastavak borbe sa najvećim rivalom.

 

– Ulazimo u poslednje četiri utakmice, pred nama je tradicionalno težak rival, posebno u Ivanjici, ali naš cilj se zna pobeda. Imamo veliki motiv da priču privedemo na najbolji način, verujem igračima da će na izgurati do kraja. Nećemo odustati do poslednje sekunde u trci za titulu – reči su trenera Marka Nikolića pred gostovanje javoru.

Partizan se nalazi u strašnoj seriji od 31-og meča bez poraza u svim takmičenjima, a neizvesna borba za šampionsku titulu iscrpljuje igrače u svakom smislu.

– Igrači se troše fizički i mentalno, čestitam im na stabilnosti jer znaju da nemaju pravo na kiks. Mnogo su pokazali svih ovih meseci. Pod velikim su pritiskom, ponosan sam na njih. Neka ljudi rade to što rade, a mi ćemo svoj posao. Svako bi trebalo da ima savest. Da li mislim na sudije ili “večitog rivala”? Ni na koga posebno, ali o nekim stvarima više puta sam pričao. Sada više na želim da trošim energiju, istinu želim na terenu – rekao je Nikolić.

Meč između Javora i Partizana igra se u petak od 20 časova.