Nikolić zadovoljan polusezonom: Nismo čuli nijedan zvižduk tokom proleća

Trener Partizana Marko Nikolić zadovoljan je što su njegovi fudbaleri pobedom završili prvenstvo, ali i celim prolećnim delom sezone, iako je ostao bez titule.

– Završili smo pobedom, onako kako jedan klub ovog renomea to treba i da uradi. Da mi je neko to ponudio pre početka verovatno bih prihvatio, ali u nekim drugim okolnostima – rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana na kraju utakmice su se pozdravili sa navijačima, a Nikolić je to prokomentarisao time da crno-bela publika ume da ceni sve ono što su oni pokazali u prolećnom delu sezone.

– Mi nismo čuli nijedan zvižduk tokom proleća, publika je prepoznala energiju i posvećenost, igrači su davali sve od sebe, a naša publika to zna da ceni – naveo je Nikolić.

On je uoči susreta sa Čukaričim najavio da će posle te utakmice pričati o budućim transferima, ali novinari nisu dobili nijedan konkretan odgovor.

– Nema ekskluzive, vi (novinari) sve pišete i vi sve znate. Pišete da se igrači biju, a ne biju se, da ja nekog stavljam na transfer listu, a ne stavljam. Ne demantujem medije, to nije moj način komunikacije, ali se ništa od napisanog nije desilo – rekao je Nikolić govoreći o navodnom sukobu Branislava Trajkovića i Saše Markovića na treningu.