Ninković dobio poziv od trenera Evijana Paskala Dupraza, moguć povratak u Francusku

Crvenoj zvezdi sledi velika rekonstrukcija tima u letnjem prelaznom roku, a osim promena u napadačkoj liniji, sva je prilika da će na Marakani morati da potraže i novog organizatora igre.

Miloš Ninković (29) ističe kako postoji mogućnost da opet zaigra u francuskoj Ligi 1.
– Imam otvoren poziv trenera Evijana Paskala Dupraza da se vratim u francuski klub i da ponovo sarađujemo. Proveo sam u Francuskoj lepih šest meseci, a vrata sam ostavio širom otvorena zbog učinka – otkrio je Ninković u razgovoru za „Sport”, uz podsećanje da je na 17 utakmica postigao jedan gol za klub sa iz Francuske.

Evijan se u poslednjem kolu spasao ispadanja, pošto je savladao Sošo u gostima 3:0 i traži pojačanja za sledeću sezonu, a prema navodima Sporta”, Ninkovića bi želeli da angažuju i klubovi iz Kine. Miloš, ipak, kaže da je osvajanje titule prioritet.
– Na ovu temu ne razmišljam do daljnjeg. Prioritet je da sa Zvezdom podignem pehar zbog kojeg sam se vratio posle devet godina u inostranstvu. Pokušavao sam pored mnogobrojnih problema da doprinesem uspesima – dodao je Ninković, koji sa Zvezdom ima ugovor na jednu plus jednu godinu