Ninković ‘pljunuo’ navijače: To su kukavice koje su dresirane da ovde ‘laju’

Fudbaleri Partizana rekli su da su ubeđeni da će proći Nefči i plasirati se u Ligu Evropa, dok je Nikola Ninković oštro vređao navijače koji su mu zviždali.

Partizan je gubio 0:2, ali je na kraju pobedio 3:2. Dva gola za crno-bele postigli su igrači Nefčija, a treći je delo Petra Grbića.

– Presrećan sam i ponosan kako smo se vratili. Bilo je mnogo pritiska u prethodnom periodu i došla su dva dečija gola koja smo primili na početku. Moji saigrači su veliki borci i na pravom smo putu da dođemo do Lige Evropa. Mogli smo da damo još neki gol. Žao mi je što nismo ubedljivije pobedili i siguran sam da će nam tamo biti lakše nego što nam je bilo ovde – rekao je Grbić.

Problematični Ninković se i ranije svađao sa navijačima, bio je kažnjavan, ali je večeras bio posebno besan zbog zvižduka pa je dao bezobraznu izjavu.

– To su dresirani ljudi koji ne smeju kod kuće da laju pred ženama i devojkama, pa su došli ovde da laju. Nama je najlakše, treba i dalje da nam zvižde, neka nam i dalje tako pomažu. Hvala jugu i Zabranjenima, oni su od početka bili uz nas – rekao je Ninković.

Golman Milan Lukač kazao je da je pobeda najbitnija.

– Bili smo dekoncentrisani u prvih 20 minuta, ali smo pokazali karakter. Stvorili smo mnogo šansi, ali je u ovom trenutku najbitnija pobeda. Imamo aktivan rezultat, Nefči je dobra ekipa, ali mislim da smo kvalitetniji i da ćemo da prođemo – rekao je Lukač.

Vojislav Stanković se već sprema da napusti klub, ali želi da igra u revanšu.

– Ništa još nije gotovo…Očekujem da ću igrati u revanšu, mislim da ću da se dogovorim nešto sa upravom. Trenutno sam najbliži Palermu, koliko znam, ostali su neki detalji, ali moraću da ostanem koncentrisan na revnaš – rekao je Stanković.

Golman Nefčija Saša Staamenković rekao je da je njegov tim morao da uradi više posle početnog vođstva.

– Nezadovoljan sam jer smo posle 2:0 mogli da izvučemo više, ali bez obzira što smo izgubili, imamo šanse za prolazak. Na našem stadionu u Bakuu su padale mnogo veće ekipe od Partizana. Očekivali smo više od Partizana koji je bio favorit i sada imamo dobru šansu. Pohvalio bih igrače i stručni štab Partizana jer su bili na nivou i radili svoj posao. Izuzetno poštujem ovu ekipu Partizana – rekao je Stamenković.