“Nisam bila pijana!” Žena koja je NADALU POKAZALA SREDNJI PRST objasnila ZAŠTO je to uradila (VIDEO)

Desio se veliki skandal na meču drugog kola Australijan opena u kome je nastupio drugoplasirani sa ATP liste, Rafael Nadal, kada je žena izbačena sa tribina njegovoj utakmici, a posle Španca oglasila se i ona koja je rekla kako nije tačno da je bila pijana.

Printscreen Twitter/@NlSawlani

Rafa je po završetku meča u razgovoru sa novinarima rekao da je gospođa “verovatno malo više popila džina ili tekile” na šta mu je ona oštro odgovorila.

– Veliki sam fan tenisa i ne, nisam pila džin ili tekilu. Uzela sam samo čašu šampanjca tokom dana, a tamo sam bila satima. Alkohol čini ljude da budu manje zatvoreni, ali ja sam takva uvek, barem za ljude koji me znaju. I svakako nisam Nadalov fan. Mislim da je neviđeno dosadan sa onim ritualima pre servisa koje radi sve vreme. Jedini razlog što sam bila tako srećna je što sam dobila ulaznicu za prethodni ženski meč. I ostala sam da gledam potom dosadnog Nadala – kaže Liza.

Na insistiranje sudije, nju su radnici obezbeđenja izveli sa tribine. Nadal je ovo njeno ponašanje ispratio najpre uz čuđenje, a ona i uz osmehe kada su je izbacivali napolje. Svesna je da je za tili čas postala hit na društvenim mrežama.

– Slike mene kako se radujem i kad me izbacuju, postale su viralne, što svedoči koliko su to neverovatno dosadni mečevi. Što biste se fokusirali na gledaoca? Pomalo sam posramljena, ne znam kako će sve izgledati dan posle. Dobila sam gomilu poziva i poruka od različitih ljudi. Pa sam sve gledala i na TV. Očigledno je da nisam ispala dobro u svemu tome, ali šta da radim? Šta je bilo, bilo je – zaključila je ova Australijanka.

Rafael Nadal je, sa već jednim setom “u džepu”, posle ovog incidenta odservirao dva asa, dobio i drugu deonicu, pa trijumfovao sa 6:1, 6:4, 6:2.

Posle očekivane pobede nad 177. teniserom sa ATP liste, igraće u trećem kolu protiv Kameron Norija, Britanca koji je 69. igrač sveta, a koji je 183. sa rang liste, Rusa Romana Safijulina, savladao sa 3:6, 7:5, 6:3, 7:6(3).