“Nisam htela da abortitam!” Majka Novaka Đokovića otkrila do sad nepoznate ŠOK detalje

To dete postalo je prvi reket sveta!

Foto: screenshot/facebook.com/KK Crvena zvezda

Majka najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Dijana, otkrila je u emisiji “Dok anđeli spavaju” za Sputnjik, mnoge zanimljive stvari, a posle priče o susretu našeg asa sa Patrijarhom Pavlom, progovorila je o njenim počecima sa Srđanom.

Dijana je posle nekoliko meseci veze sa Srđanom saznala da je u drugom stanju i tada je donela odluku da rodi dete. To dete je bio Novak, sada najbolji teniser sveta.

Kratko smo se zabavljali kada sam ja ostala trudna. Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, sam rekla da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Bila je to neka moja želja da rodim to dete, a sad, šta god on odluči. Nisam mogla da obavezujem nekog sa kim sam nekoliko meseci bila u vezi, bilo mi je to malo previše – ispričala je Dijana.

Njih dvoje su se potom venčali, a posle Novaka su na svet došli Marko i Đorđe.

Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. S vremena na vreme voli da se igra i da me pita ‘Šta bi bilo da te ja nisam oženio, da li bi mi dala da vidim Novaka?’. Na to mu odgovorim sa osmehom ‘Ko kaže da bi bio Novak’. Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bio – kroz smeh je rekla Dijana.