NIŠLIJE UZALUD ČEKALE PO ZIMI: Pao SISTEM PRODAJE KARATA za meč Dejvis kupa!

Đoković i deca
promo

Ogromno interesovanje za teniski meč Srbije sa Rusijom u Dejvis kupu u Nišu. Navijači besni jer juče nisu došli do ulaznica zbog pada servera i sajta.

 

Informacija da će Novak Đoković igrati za reprezentaciju Srbije u duelu sa Rusijom, na startu Svetske grupe Dejvis kupa od 3. do 5. februara u hali “Čair”, izazvala je pravu histeriju i jagmu za kartama u Nišu.

U nedelju je zbog ogromnog interesovanja pao sajt preko koga se rezervišu karte. U ponedeljak tokom dana, nemoguće je bilo kupiti ulaznice. Zbog pada servera i sajta ovlašćene radnje nisu mogle da prodaju karte. To je dovelo do stvaranja redova, nervoze i revolta Nišlija.

– Čekam u redu satima. Obožavam tenis, planirala sam da pratim meč i sa i bez Đokovića. I 2012. godine kada Đoković nije igrao protiv Švedske u Dejvis kupu u Nišu pratila sam uživo meč. Nerviram se što prodaja karata nije bolje organizovana. Besmisleno je da na ovoj hladnoći i minus 10, čekamo u redovima – kaže Milka Pravdić koja je želela da kupi dva kompleta karata, za sestru i sebe.

Ljubomir Nikolić ističe da je pokušavao tokom jutra da kupi kartu, ali da je odustao.

– Čekao sam u redu bez ikakvog smisla. Sistem ne radi, server ne funkcioniše, sajt je pao, red se ne pomera. Samo je iz sata u sat, red bio sve duži – nervozno nam poručuje Ljubomir.

Posle informacije da sajt sigurno neće biti u funkciji do večernjih časova u ponedeljak, ljudi su se razišli…

Branislav Kačar, gradski većnik Niša, resorno zadužen za sport, ranije je najavio da će od 30. januara biti u prodaji karte i na biletarnici hale “Čair”, od 10.00 do 16.00. Ipak, Nišlije su nestrpljive da se što pre obezbede paketom ulaznica, za kako mnogi kažu, sportski događaj decenije u gradu na Nišavi.

Biće to prvi nastup Novaka Đokovića u Nišu, u gradu u kome ima na desetine hiljada vatrenih obožavalaca.

Cena kompleta karata koji važi za sva tri dana je 1650 dinara, dok se dnevne ulaznice prodaju po cenama:

petak – 700 dinara

subota – 400 dinara

nedelja 700 dinara