NIŠTA OD SARADNJE: U Humskoj i dalje burno, Stanojević neće Škuletića

U Humskoj ovih dana nema mira. Prelazni rok još uvek nije počeo, a već se licitira imenima koja bi mogla da pojačaju Partizan.

Printscreen

Nakon što su im ponuđeni fudbaleri Juventusa, Partizan je odustao i od Slobodana Rajkovića, dok Siniša Saničanin nije zainteresovan za ostanak u Srbiji.

Međutim, to nije sve. U Humskoj očigledno vredno rade na doveđenju pojačanja, ali pojačanja koja bi zadovoljila trenera Aleksandra Stanojevića.

Među njima nije Petar ŠkuletićNaime, prema saznanjima Meridian sporta, sportski sektor Partizana bio je zainteresovan da dovede Škuletića u crno-bele redove, ali došlo je do komplikacija.

Naime, Aleksandar Stanojević nije zainteresovan za usluge Škuletića, pod obrazloženjem da im je potreban “drugačiji profil napadača”, ali…

Po sredi se krije nešto drugo. Kako saznajemo, ono što iskusnom stručnjaku smeta jeste to što je Škuletić u stvari igrač Falija Ramadanija i da je to u stvari glavni problem u ovom potencijalnom transferu.

Podsetimo, Škuletić je već nosio dres Partizana, u periodu od 2014. do 2015. godine, da bi nakon toga otišao u Lokomotivu.

Škuletić je slobodan igrač na kraju sezone, u Monpeljeu nemaju nameru da produže ugovor, pa su u Partizanu planirali da ga dovedu bez obeštećenja, ali ništa od toga nije moguće dok se ne usaglasi i Stanojević, koji to očigledno nema nameru da uradi.