NISU NA TRIBINAMA, ALI NISU NI DALEKO! Delije će UPRKOS ZABRANI večeras bodriti crveno-bele

Navijači Crvene zvezde okupiće se večeras blizu stadiona "Rajko Mitić", gde će na video bimu gledati utakmicu fudbalera tog kluba i austrijskog Salcburga u Beogradu, u baražu za Ligu šampiona.

Delije
Beta

– Sedenjem u kafiću ili kod kuće ne možemo pomoći igračima, ali masovnim dolaskom možemo i te kako. Pozivamo ceo Beograd, unutrašnjost, da se čujemo kao da smo na stadionu – navodi se u saopštenju Delija.

Video bim će biti postavljen na parkingu iza pomoćnih terena kod južne tribine. Ističe se da boravak na tom mestu ima istu težinu kao da su navijači na stadionu i da se neće koristiti pirotehnika.

– Nećemo koristiti pirotehniku i vodićemo računa da najbitnija stavka bude to koliko ćemo se čuti. Oprezno, jer se ovo tretira kao da smo na stadionu. Vidimo se da pomognemo koliko god možemo. Kad Delije, ako ne sad – dodaje se.

Navijači će početi da se okupljaju u 20.00.

Prva utakmica baraža za Ligu šampiona izmedju Zvezde i Salcburga igraće se večeras od 21.00 u Beogradu pred praznim tribinama stadiona “Rajko Mitić” zbog kazne Evropske fudbalske unije (Uefa).