Njeguš: Protiv ‘romantičara’ maksimalno, rezultat zavisi od nas

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš izjavio je danas da njegov tim mora maksimalno ozbiljno i borbeno da uđe u meč sa OFK Beogradom ukoliko želi da osvoji bodove.

Njeguš je novinarima na Gradskom stadionu rekao da je sutrašnja utakmica od velike važnosti za Beograđane, jer su u tri prolećna kola osvojili samo jedan bod.

– OFK Beograd je pod pritiskom i imperativom pobede. I mi smo bili u sličnoj situaciji prošle nedelje kada smo morali da osvojimo bodove protiv Slobode. Igraju na svom terenu, a mi moramo u meč ući hladne glave i čekati šansu. Uostalom, da bi se nadali bodovima na strani, moramo postići i gol – rekao je Njeguš.

Šef stručnog štaba Pazaraca kaže da dobro poznaje rivala, koji je, kako je istakao, ekipa sastavljena od iskusnih defanzivaca i mladih i talentovanih ofanzivnih igrača.

– I trener OFK Beograda Milan Milanović poznaje nas i individualne kvalitete igrača Novog Pazara, međutim, mislim da će ovu utakmicu odlučiti taktika. Takođe, dosta će zavisiti i od nadahnuća mojih fudbalera i rešavanja situacija jedan na jedan – izjavio je Njeguš.

Njeguš će za meč na Karaburmi moći da računa na sve igrače, osim na Predraga Pavlovića čiji je nastup, zbog povrede, pod znakom pitanja.

Trener je dodao i da su se njegovi fudbaleri psihički i fizički u potpunosti oporavili nakon utakmice protiv Slobode.

– Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za sutrašnji meč. Nismo igrali protiv Partizana ili Crvene zvezde pa da se očekuje da ekipa u narednoj utakmici padne – rekao je Njeguš.

Utakmica 19. kola Super lige Srbije OFK Beograd-Novi Pazar igra se u subotu od 14.30 na Omladinskom stadionu.