NO LIMIT CHALLENGE: Prvi put u Srbiji, pokažite svogu snagu, okretnost i brzinu

Dugo ste i naporno trenirali, uložili vreme i trud? Sad je pravo vreme da pokažete svoju psiho - fizičku spremnost na prvom 'No limit čelendž' takmičenju.

‘No limit čelendž’ zamišljen je kao idealno takmičenje za sve vežbače iz teretana, parkova, borilačkih klubova, ulica i raznoraznih sportova gde se ceni fizička i psihička pripremljenost, koji žele da se takmiče u „funkcionalnim vežbama” (kompleksnim vežbama bez i sa minimalnim opterećenjem). Cilj je da takmičari izađu na otvoreni poligon, gde će kroz vežbanje pokazati nivo pripremljenosti.Ovo takmičenje će u svom premijernom izdanju okupiti 128 važbača koji će odmeriti snagu u funkcionalnim vežbama.
Poligon vežbi  osmislili su iskusni fitnes instruktori i kondicioni treneri koji su posebnu pažnju obratili na prevenciju od povreda kao i jednostavnost poligona.
NO LIMIT tim, koji sačinjavaju iskusni operativci, rešen je da tokom sezone 2014/15. organizuju šest do osam takmičenja (četiri „otvorena”) na teritoriji Beograda, dok u sezoni 2015/16. imamo za cilj da se takmičenje „proširi” u ostale gradove (Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Niš, Kragujevac, Kraljevo, Novi Pazar,…). Već od maja 2016. NO LIMIT tim je spreman da organizuje takmičenja u regionu (Sarajevo, Banja Luka, Skoplje, Budva, Podgorica,…). Ovo takmičenje održaće se 6. jula na stadionu fudbalskog kluba Radnički, Studentska 2

Megdan kod ‘Studenjaka’.

Ko je najspremniji momak u Srbiji? Odgovor će biti poznat 20. jula kada je na programu premijerno izdanje „No limit challenge”, takmičenja za muškarce, koji će se nadmetati u funkcionalnim vežbama (sklekovi, skokovi, zgibovi, propadanja,…). Stadion Radničkog sa Novog Beograda ugostiće 128 momaka, koji će kroz nekoliko nivoa vežbi, pokušati da uđu u društvo osam veličanstvenih, koji će imati priliku da se u vežbačkim okršajima „1 na 1″ bore za laskavu titulu najspremnijeg takmičara.
Jedan od najcenjenijih srpskih fitnes trenera Dušan Perović našao se u ulozi promotera i organizatora takmičenja koji će „slučajno” dobiti status međunarodnog.


– Na spisku potencijalnih takmičara stižu momci sa svih strana Srbije. Raduje me što vežbača ima iz raznih sportova i disciplina. Siguran sam da će uživati u „olimpijskom tretmanu” koji ćemo im obezbediti. Mnogo su nas obradovali pozivi iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore tako da ćemo već na premijernom takmičenju imati goste iz regiona. Nije isključeno da se na događaju pojave i vežbači sa drugog kontinenta – najavljuje Perović.
Svi momci koji žele da se prijave za takmičenje (do 18.jula) mogu se informisati preko FB stranice NO LIMIT CHALLENGE Srbija ili na telefon 062 262 656.

Ovu akciju podržali su mnogi poznati sportisti, kao što su: Vlada Mandić, Emir Bekrić, Danilo Ikodinović, Dejan Tomašević i mnogi drugi.