Nojer nestrpljivo iščekuje meč sa Barselonom: Pokazaću Mesiju ko je gazda!

Golman Bajerna iz Minhena Manuel Nojer pun je samopouzdanja pred polufinalni meč Lige šampiona sa Barselonom.

 

Barselona u sredu od 20.45 dočekuje Bajern u prvom polufinalnom meču, a to će biti sudar najboljeg golmana i najboljeg napadača planete.

Prema Mesiju gajim ogromno poštovanje zbog svega što je tokom karijere uradio. On je fantatičan igrač. Međutim, od krucijalne važnosti je da pokažem autoritet kada se sretnemo na terenu. Pokazaću mu ko je gazda. Isto sam uradio i na finalu Svetkog prvenstva i ispalo je jako dobro. Pokušaćemo to isto da napravimo i u sredu uveče. Od vitalnog značaja je da uz poštovanje steknemo i dominaciju na terenurekao je Nojer.

Bajern je u prethodnom okršaju ove dve ekipe razbio Katalonce ukupnim rezultatom 7:0.

– Ova utakmica sa Barselonom je finale pre finala. Naš cilj je da tamo pojavimo. Pre dve godine smo dominirali u mečevima sa Barsom, ali sada su stvari drugačije. Mnogo smo izjednačeniji timovi – smatra golman Bavaraca. Ovog puta oni nemaju povređenog Mesija, već imaju Mesija koji igra u životnoj formi, a nama nedostaje nekoliko ključnih igrača. Svesni smo da je pred nama težak zadatak, ali sam pun samopouzdanja i verujem da imamo šanse – dodao je najbolji golman sveta.