Nole banuo Dimitrovu na konferenciju: On je najzgodniji teniser na Turu (VIDEO)

Još jedan mini-šou Novaka Đokovića, ovog puta u Indijan Velsu.

Grigor Dimitrov davao je izjave nakon pobede nad Robinom Haseom i plasmana u treće kolo turnira Masters serije, kada je Srbin odlučio da mu se pridruži.

Zanimljiv je snimak, na kome Dimitrov odjednom skreće pogled sa novinara i počinje da se smeje… pored njega se pojavljuje druga stolica, na koju seda Đoković, koji je prethodno davao intervju u susednoj prostoriji.

– Moj prijatelj Grigor je najzgodniji momak na ATP Turu! Ti ne moraš mnogo da pričaš o tenisu, imao si dosta uspeha ove godine. Hajde da pričamo o tvom izgledu – u šaljivom tonu počeo je Đoković.

– Šta te zanima? – odgovorio je Bugarin.

Novak je odlučio da tu završi “upad”, ali je Dimitrov insistirao da mu postavi neko pitanje.

– Koji ukus ‘Šugarpove’ ti se najviše dopada? – dosetio se Nole gumenih bombona, koje se prodaju pod imenom Grigorove devojke, ruske teniserke Marije Šarapove.

Američki izveštači iz Indijan Velsa pretpostavljaju da je sve to bila mala osveta za Vimbldon 2012, kada je upravo Šarapova prekinula Novakovu konferenciju za medije.

Đoković i Dimitrov mogu da se sastanu u polufinalu Indijan Velsa, ali pre toga će obojica morati da ostvare još po tri pobede.

)