Nole po prvi put progovorio o braku: Evo kako mu se dopada (VIDEO)

Prvi utisci slavnog tenisera.

Gostujući u emisiji „Interview 20″, Novak Đoković je pričao o karijeri, ali naravno prvenstveno o bračnom životu sa Jelenom i iščekivanju prinove. I sam je oduševljenjen kako lepo zvuči kada Jecu zove svojom suprugom, prenosi „Srbija Danas”.

– Navikavam se, evo nosim prsten, na novo poglavlje mog života i moje supruge, kada kažem moje supruge lepo zvuči. Zajedno smo devet godina i to je jedan prirodni neki rasplet okolnosti i naredni korak u našoj vezi, da krunišemo našu vezu i ljubav brakom, rekao je Nole i dodao da je svadbena proslava premašila njihova očekivanja.

-Bilo je čarobno dva, tri dana proslave najintimnije, sa ljudima koju su nam familija i prijatelji koji nam nešto znače u životu, koji su uvek tu bili za nas, tako da je bilo baš onako kako smo priželjkivali i još lepše.

U nastavku intervjua Nole je rekao da jedva čeka da se ostvari u ulozi oca, da su ga starije kolege savetovale i da će mu dete i porodica biti podstrek da još bolje radi svoj posao – igra tenis.

– Ja i supruga jedva čekamo da se ona porodi i da dete dođe zdravo i srećno na svet i da osnujemo našu porodicu i onda da i sam kroz ostvarenje na privatnom planu, sebi dam inspiraciju i motivaciju za posao.