IZJAVA NOLETA KOJA JE NASMEJALA PUBLIKU: ‘Draga, moramo da pravimo još beba’ (VIDEO)

Novak Đoković
Beta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavom posle pobede u prvom kolu Australijan opena uspeo je da nasmeje publiku u Melburnu.

 

Novak je obezbedio plasman u drugo kolo ‘Ozi’ opena pošto je savladao Hjeona Čunga iz Južne Koreje sa 6:3, 6:2, 6:4.

DUH POBEDNIKA: Sigurni Novak bolji od Korejca u prvom meču na ‘Ozi’ openu (VIDEO)

Pošto mu je Džim Kurijer poželeo srećnu Novu godinu, naš teniser je istakao da mu je uvek drago da igra na prvom gren slemu sezone.

Hvala vam, srećna Nova godina i vama. Pre svega, lepo je vratiti se u Melburn na Australijan open. Hvala publici što je došla danas, uvek je velika čast igrati na ‘Rod Lejver’ areni. Ovaj teren budi u meni verovatno najlepša sećanja, na njemu sam odigrao neke nezaboravne mečeve. Nadam se da ćemo ove nedelje pričati još nekoliko puta ovde – rekao je Đoković na početku obraćanja.

Srpski teniser se potom osvrnuo na meč posle kojeg je obezbedio plasman u drugu rundu.

Igrao sam protiv tenisera sa kojim se ranije nisam susretao. Ima samo 19 godina i predstavlja zvezdu u usponu, sjajno udara sa osnovne linije, ali mu očigledno fali i iskustva. Želim mu sve najbolje – poručio je Novak Čungu.

 

Nole je potom u svom stilu objasnio u čemu je tajna njegovih uspeha.

Prošla godina bila je najbolja u mom životu. Postao sam otac i to se poklopilo sa odličnim partijama na terenu. Draga, mislim da ćemo morati da napravimo još beba, a verovatno će me kritikovati zbog ove izjave – rekao je Nole uz smeh pritom oduševivši publiku.

Novak će u narednoj rundi igrati protiv pobednika duela hrvatskog tenisera Ivana Dodiga, 90. na ATP listi i Francuza Kventina Halisa, 19. igrača sveta.