Nole se u Beogradu sprema za NOVE USPEHE: Turnir u Dubaiju ne prepuštam slučaju!

Nole
Promo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas je trenirao u jednom od klubova u Beogradu i pripremao se za predstojeći ATP turnir u Dubaiju.

 

Nole je proveo puna dva sata na terenu, trenirao je sa 23-godišnjim Filipom Krajinovićem, dok su sve pod budnim okom pratili Marjan Vajda i Gebhard Fil Grič, članovi stručnog štaba našeg šampiona koji su takođe na par dana stigli u Srbiju.

Iskoristio sam priliku dok sam kod kuće da provedem vreme sa porodicom, najbližima, ali i da svakodnevno treniram. Želim maksimalno spreman da dočekam takmičenje u Dubaiju, i ništa ne prepuštam slučaju. Drago mi je što mogu da treniram sa našim mladim teniserima, Krajinović je sjajan igrač pred kojim je lepa budućnost. Vredan je, dobro radi, iza njega su povrede, tako da mislim da će pravi rezultati da uslede – rekao je Đoković.

Naš teniser uskoro putuje u Emirate, a potom se ponovo vraća u Beograd, uoči Dejvis kupa.

Od 4. do 6. marta igramo protiv Kazahstana. Radujem se što ćemo ponovo da se okupimo u nacionalnom timu. Nadam se punim tribinama, odličnoj atmosferi i još jednoj pobedi Srbije. Svi jedva čekamo taj meč, a i radujemo se što ćemo zaigrati baš u Pioniru. Čini mi se da je ta dvorana idealna za mečeve kao što je ovaj – istakao je Nole.