NOVA OSTAVKA U PARTIZANU: Posle trenera Mirkovića otišao i sportski direktor

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev podneo je ostavku na to mesto, preneli su danas beogradski mediji.

fk partizan
sr.partizan.rs

– Kada sam počinjao ovaj posao znao sam da će doći i ovaj trenutak. Normalno je to, posle reda lepog, dođe i red lošeg, ružnog. Preuzimam svu odgovornost na sebe, jer sam imao veliku podršku predsednika i celog Upravnog odbora, kojima zahvaljujem. A, posebnu zahvalnost dugujem generalnom direktoru Milošu Vazuri, čiji su podrška i poverenje bili potpuni i nas dvojica smo prošli mnogo toga. Da nije bilo lepih stvari, ne bi ni bilo ove tri i po godine koliko sam u klubu na ovoj poziciji. Ali, došao je i ovaj težak trenutak – rekao je Iliev za Mondo.

Pre Ilieva ostavku je podneo trener Zoran Mirković.

Partizan je nedavno igrao 1:1 sa Crvenom zvezdom, ali je potom vezao dva poraza i za “večitim” rivalom zaostaje 21 bod na tabeli Super lige.

Iliev je naveo da je ubeđen da će Partizan “izaći iz ovoga” i da će novi čovek doneti novu energiju, ideju i viziju, i da će podići klub.

On je preuzeo odgovornost za igrače koje je dovodio “i za one koje nije dovodio”, a pristajao je da se sa njima potpišu ugovori.

– Krivica je moja. Bilo je lepih i istorijskih trenutaka, tek će se videti težina svih tih uspeha, a logično je da onaj koji vodi sportski sektor preuzme odgovornost i to je u klubu kao što je ovaj najnormalnije – da svako preuzme odgovornost za deo posla kojim se bavi. Partizan tako funkcioniše i to je jedino ispravno – kazao je Iliev.