NOVA TRI BODA ZA ZVEZDU: Donaldova “BOMBA” inspirisala Kangu za 2:0 protiv Voždovca! (VIDEO)

FK Crvena zvezda
Printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da savladaju ekipu Voždovca na gostujućem terenu 2:0 (1:0) u 10. kolu Superlige Srbije.

 

I pored toga što su pre nekoliko dana igrali utakmicu Lige Evrope protiv ekipe BATE Borisova, crveno-beli su bili više nego motivisani da se revanširaju Voždovcu za poraz koji ih je prošle sezone koštao titule.

Uslovi za igru nisu bili sjajni, kiša je padala, a igračima je bilo potrebno vreme da se naviknu na veštačku podlogu. Tim trenera Ilije Stolice se nije branio, ali…

Da je majstor za “slobodnjake”, Mičel Donald je pokazao u 40. minutu. Namestio je loptu, savladao Popovića sa preko 20 metara i tako doneo svom timu veliku prednost. Bio je to treći gol iz prekida za Holanđanina ove sezone.

Zvezda je napadala i u nastavku, a trijumf je overio Kanga, posle odličnog dodavanja Radonjića u 90. minutu.

Voždovac – Crvena zvezda 0:2 (0:1)

Stadion: FK Voždovac. 

Gledalaca: 1.500 

Sudija: Bojan Nikolić (Kragujevac).

Strelci: 0:1 – Donald u 40. minutu, 0:2 – Kanga u 90. minutu

Voždovac: Popović, Gajić, Mihajlov (od 86. Pavlovski), Ivković, Filipović, Pavlović, Putinčanin, Duronjić (od 80. Mašović), Ješić, Zec (od 58. Luković), Stuparević.

Crvena zvezda: Kahriman, Stojković, Le Talek, Babić, Rodić, Donald, Krstičić (od 84. Gobeljić), Srnić, Kanga, Milić (od 69. Radonjić), Pešić (od 73. Boaći).