“NOVAK JE KRALJ GLUPOSTI”: Nekada najbolji teniser sveta SRAMNO UVREDIO Noleta

Novak Đoković, prvi teniser planete, još jednom se našao na udaru.

Foto: screenshot/youtube.com/BBC Now

Iako se konačno vratio na tur i očekuje ga masters u Monte Karlu, njega je žestoko kritikovao Marselo Rios, nekada najbolji igrač planete.

Rios je poznat po kontroverznim i zapaljivim izjavama, a i sada je uspeo da završi na naslovnim stranama.

“Ne znam šta je razlog, ali ako pokušavate da budete najbolji u istoriji i odustanete od te trke zbog nekih vakcina, onda ste kralj gluposti. Verujem da je to prvo bilo iz straha, a da je sada previše arogantan”, rekao je Rios.

Rios je u karijeri proveo šest nedelja na mestu broj 1, osvojio je 18 ATP trofeja, ali je bio sklon ovakvim ispadima.

Đoković će u utorak izaći na teren i igrati meč drugog kola Monte Karla protiv Alehandra Davidoviča Fokine koji je sa 7:5, 6:3 savladao Markosa Đirona. Đoković je ove godine ostao bez šanse da brani titulu na Australijan openu (2.000 poena), a nije mogao da uđe u SAD da se takmiči na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju, pa će mu ovo biti prvi masters sezone.

“Monako je moje boravište preko 10 godina, oba deteta su rođena ovde, tako da ima posebno mesto u mom srcu. I ovo mesto i ovaj klub. Na ovim terenima sam puno vremena proveo, znam ljude koji rade u klubu, tako da je nekako lep osećaj spavati u svom krevetu i učestvovati na profesionalnom turniru. Nema puno prilike da se takav osećaj replicira i doživi negde drugde. Trudim se da uživam što duže na terenu i van njega”, pojasnio je Đoković za “Sportklub”.