NOVAK IZGUBIO: Srpske novinare iznenadilo ĐOKOVIĆEVO PONAŠANJE NAKON MEČA i odgovor na JEDNO PITANJE

Novak Đoković
Beta

Srpski teniser Novak Đoković završio je učešće na Otvorenom prvenstvu Francuske, pošto je danas u četvrtfinalu poražen od Marka Čekinatija.

 

Đoković je od italijanskog tenisera, 72. na ATP listi, izgubio sa 3:1 u setovima (6:3, 7:6, 1:6, 7:6), posle tri i po sata igre.

Marko Čekinati će se u polufinalu boriti sa Dominikom Timom iz Austrije, koji je posle tri seta bio bolji od Aleksandera Zvereva iz Nemačke.

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je “stvarno razočaravajuće” to što je danas eliminisan sa Otvorenog prvenstva Francuske.

– Mnogo grešaka, pogotovo bekhendom. Zaista ne znam, eto, to se dešava. Sport je to, ali je stvarno razočaravajuće – rekao je Đoković srpskim izveštačima iz Pariza.

Đoković je pred srpskim novinarima bio nešto više od 30 sekundi, a ne mnogo duže bilo je obraćanje i na zvaničnoj konferenciji za medije.

Na konstataciju da nikad nije davao ovako kratke odgovore, Đoković je kazao: “Ponekad i kraće”.

Prethodno je na konferenciji rekao da mu je nedostajala sreća u duelu sa Čekinelijem. Vezano za nastup na trećem grend slem turniru u sezoni, Vimbldonu u julu, Đoković je kazao da “ne zna da li će igrati na travi”.