Nove Predator kopačke sa motivima ‘Noći veštica’ kako bi se zaplašili protivnici

Adidas je predstavio specijalno izdanje Predator Instinct kopački kao deo proslave 20. godišnjice od nastanka prvih Predator patika.

Najnovije Predator Instinct Supernatural, lansirane zajedno sa adizero f50 Supernatural, imaju za cilj da zaintrigiraju igrače i fanove svojim fluorescentnim bojama, kao što se koža predatora adaptira i menja da bi bila uočljiva u tami.

Nove adidas Predator i f50 kopačke igrači nose na terenu od 31. oktobra. Patike zadržavaju ubojitost, kontrolu i tehnologiju Predator Instinct, ali sadrže i laganu kožu nove generacije za f50 model, sa sve motivima „Noći veštica” kako bi se zaplašili protivnici.

U čast proslave 20. godišnjice, Predator Instinct Supernatural kopačke su jedne od 14 noviteta iz posebne kolekcije koje se lansiraju tokom 2014. godine. Najnovija kolekcija prati Crazylight Pack i Revenge Pack, nasleđe koje su postavila tri Predator modela originalno dizajnirana: 1994 – Predator, 1998 – Accelerator i 2002 – Mania.

Predator Instinct Supernatural i adizero f50 Supernatural kopačke mogu se od 31. oktobra nabaviti preko sajta www.adidas.com