NOVI INCIDENT MMA ZVEZDE: Prebio mafijaša, pa pobegao iz Irske, narko kartel traži MILION DOLARA DA GA NE UBIJE!

Konor Mekgregor
Instagram.com/thenotoriousmma

MMA zvezda Konor Megregor našao se u velikom problemu posle najnovijeg incidenta u kome je učestvovao.

 

Prošlog vikenda u jednom pabu u Dablinu došlo je do incidenta koji je, isprva, delovao kao “manja kafanska tuča”, a zapravo se pretvorilo u nešto mnogo ozbiljnije.

 
Megregor je, prema navodima irskih medija, nasrnuo na nekog običnog momka, kome je u pomoć uskočio jedan 50-godišnjak. Tog čoveka planetarna zvezda udarila je dvaput u lice, a potom se sve nekako smirilo. Samo naizgled.

Da se na ovome neće okončati, bilo je jasno iz saopštenja dablinske policije, koja nije potvrdila da je MMA borac bio vinovnik tuče, ali je otkrila nešto drugo o incidentu:

Jedna jako poznata irska ličnost je u pabu u južnom delu Dablina napala bliskog saradnika narko kartela ‘Kinehan’. Udarani čovek je u 50-im godinama, a blisko je povezan sa osuđenim dilerom Grejemom ‘Vigom’ Vilanom – navodi se u saopštenju policije.

Iako su irski mediji odmah počeli da izveštavaju kako je “jako poznata ličnost” upravo bio Konor Megregor, u policijskom izveštaju je stajala samo engleska reč za “poznate ličnosti” – “selebriti”. A onda je sam Megregor na društvenim mrežama objavio kratak video snimak na kome je maskiran, sa kapuljaom preko lica, vide mu se samo oči i ispod stoji komentar – “selebriti”.

Lokalni mediji se, naravno, nisu zaustavili samo na identifikaciji Megregora kao vinovnika ove tuče, već su podsetili da je narko kartel “Kinehan” najveći u Irskoj, da ga vodi Kristi Kinehan, osuđeni 60-godišnjak koji je u bekstvu, i koji je najverovatnije u Dubaiju.

Upravo je Kristi Kinehan, čije se bogatstvo procenjuje na preko milijardu dolara, a sinovi su mu promoteri boksa – u kome se i Mekgregor nedavno oprobao, u meču sa Flojdom Mejvederom, rešio da “naplati dugove”.

Kaok tvrde irski tabloidi, Konor Megregor je, naime, već napustio domovinu jer je dobio pretnje smrću, kao i poruku da ako narko kartelu ne plati “odštetu” od skoro milion dolara, do njegovog ubistva će sigurno i doći. Ova informacija, kao i podatak da je upravo MMA borac vinovnik incidenta, nisu potvrđeni od strane dablinske policije.