Novi izazov: U subotu počinje treća ‘BOOST Belgrade’ trka, nagradu dobija i najsporiji učesnik

Boost Belgrade
Promo

Treća adidas „BOOST Belgrade“ trka počinje u subotu, 23. maja na Savskom keju sa novobeogradske strane.

 

Start i cilj trke biće ispod Brankovog mosta, a trčaće se jedan krug dužine 5,6 km u pravcu Gazele i nazad. Trka počinje u 11 časova.

„BOOST Belgrade“ trke su besplatne i otvorene za sve, a broj učesnika nije ograničen. Jedini uslov za ovu trkačku avanturu, u kojoj i najsporiji trkač ima šansu da osvoji vrednu nagradu, jeste prolazak kroz cilj sa startnim brojem. Zato je neophodno prijavljivanje putem online formulara na zvaničnom sajtu kako bi trkači na dan trke mogli preuzeti startne brojeve.

Prijava traje još u petak, 22. maja, a nakon trke biće izvučen srećni startni broj trkača koji će na poklon dobiti adidas boost patike. Svi ostali imaće priliku da na licu mesta probaju i uvere se u udobnost energy boost patika koje su najtraženije među maratoncima.

„BOOST Belgrade“ trke su za kratko vreme postale popularne jer okupljaju najbolje trkačke ekipe i članove brojnih trkačkih klubova, a svaki učesnik koji prođe kroz cilj osvaja narukvicu u boji trke. Narukvice su simboličan dokaz da su trkači istrčali kilometre različitih lokacija Beograda, a svi koji sakupe sve 4 #boostbelgrade narukvice, i potom učestvuju u „adidas Open run“ trci, osvojiće adidas poklon iznenađenje.