NOVI IZAZOV ZA PARTIZAN: Pobeda protiv velikog favorita zalečila bi rane posle večitog derbija!

Miroslav Nikolić
Beta

Posle spektakularnog derbija u kome se ekipa Partizana loše snašla protiv izuzetno motivisane Crvene zvezde u Beograd stiže Lokomotiva Kuban.

 

Da je pred Crno-belima veliki izazov potvrdio je i trener ekipe Miroslav Nikolić:

– Radi se o veoma dobroj ekipi sa velikim budžetom, sa jako dobrim trenerom Sašom Obradovićem. Oni su po mom mišljenju ubedljivo najbolji u Evrokupu i biće nam jako teško. Što se tiče Evrope, mi skupljamo iskustvo, da klinci imaju što više minuta i iskustva za sledeće godine – izjavio je strateg Partizana, a preneo zvanični sajt kluba.

Na kormilu Lokomotive je srpski trener i proslavljeni jugoslovenski reprezentativac Saša Obradović. Obradović kaže da njegova ekipa ima i te kako složen zadatak u Pioniru, protiv tima koji predstavlja spoj mladosti i iskustva.

– Partizan će vremenom igrati sve bolje. Imaće iznenđujujuće pobede i poraze, ali to je zato što nisu dobro uigrani. Nadam se da ćemo mi održati nivo igre koji smo pokazali u prethodne dve utakmice – rekao je Obradović.

Kako javljaju beogradski mediji, trener “parnog valjka” Miroslav Nikolić neće moći da računa na Novicu Veličkovića i Marka Čakarevića. Njih dvojica ispala su iz Partizanovog stroja zbog povreda, baš kao i Andrija Stevanović.

Utakmica se igra večeras sa početkom od 20 sati.