NOVI POTRES ZBOG FAMOZNOG TREJDA: Voditelj uvredio Divca pa odmah SUSPENDOVAN sa posla!

Damien Barling
print screen/twitter.com/Damien Barling

Popularni radio voditelj Demijen Barling, uvredio je tokom jedne emisije legendu Sakramenta Vlada Divca zbog čega je suspendovan sa posla.

U emisiji „The Lo-Down“ Barling je sa gostima komentarisao najnovija dešavanja u Kingsima, odnosno konferenciju za novinare generalnog menadžera kluba Vlada Divca, koji je otkrio neke detalje trejda najveće zvezde Demarkusa Kazinsa u Nju Orleans. Divčeva izjava da je dva dana pre trejda imao bolju ponudu za Kazinsa razbesnela je voditelja.

– To je sramotno, apsolutno sramotno – izjavio je Barling, a onda ga je jedan od sagovornika upitao u kom smislu.

– U svakom! Taj tip nije sposoban da bude generalni menadžer košarkaškog tima. Ovo je stvaran život, pa da li ste ikad čuli da menadžer na pres-konferenciji kaže: Imali smo bolju ponudu. Moronu! Pa ne možeš tako da pričaš! Stvarno… to je grozno, ne znam šta bih rekao – nije mogao da se suzdrži voditelj stanice koja prenosi utakmice Sakramento Kingsa.

Već u narednoj emisiji nije bilo Dejmijena Barlinga, kao su objasnila ostala dvojica voditelja, odgovorni u toj radio-stanici doneli su odluku da ga suspenduju jer je preterao u komentarisanju Divčevih potezaloading...