NOVI SKANDAL NA VIMBLDONU ZBOG SRPSKIH ZASTAVA! Ovo se samo Noletovim navijačima brani, oni kažu – ČISTA DISKRIMINACIJA (FOTO)

Novak Đoković dominantno grabi ka šestoj tituli na Vimbldonu i 20. Grend Slemu u karijeri, ali u Londonu organizatori nisu bili previše blagonakloni ka njemu.

Printscreen

Navijači najboljeg igrača sveta imali su neprijatnosti u četvrtfinalu jer im je obezbeđenje uklanjalo srpske zastave.

Nekoliko Novakovih pristalica se oglasilo tokom meča polufinala na društvenim mrežama i obratilo se organizatorima Vimbldona uz salve kritika jer su kanadske zastave za Denisa Šapovalova bile dozvoljene.

“Hej Vimbldone, u sredu ste bili toliko alergični na svaku srpsku zastavu, pa je svako od nas bio zamoljen da je odloži, čak i kada je veličina bila u skladu sa pravilima. Sada vidim kanadske zastave, hoćete li ih takođe skloniti? Ili samo diskriminišete Novaka Đokovića”, napisao je jedan navijač na tviteru.

Drugi su se javljali istim povodom, uz obrazloženje da je zastava navodno bila veća od propisane na Vimbldonu.

“To mi se desilo u ponedeljak. Tražili su da spustim srpsku zastavu posle prvog seta. Stjuart je pričao da je prevelika, ali ja sam znao da je odgovarajuće veličine. Tri puta je dolazio do mene, ali se na kraju izvinio i rekao da nije prevelika”, objasnio je drugi navijač.

Videćemo kako će to biti u nedelju od 15 časova kada Novak Đoković igra u finalu protiv Matea Beretinija iz Italije.

PROVOKACIJA: Novinar hteo da izbaci Novaka iz takta SKANDALOZNIM pitanjem, a Đoković ispao ŠMEKER