NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU! Nezadovoljni suđenjem na meču u Vranju, Jagodinci SELI NA TEREN! (VIDEO)

Dinamo
print screen/you tube.com/SuperGamer Girl

Ružne scene i žučne polemike oko suđenja, obeležili su kraj aprila u srpskom fudbalu, a skandal na utakmici Dinama i Jagodine poslednji je u nizu nemilih događaja.

 

Posle diskutabilnog suđenja na meču Crven zvezda – Vojvodina i incidenta na meču  Futsal lige Srbije između Euro Motusa i Ekonomca, ružne scene viđene su i na utakmici 25. kola Prve lige Srbije između Dinama i Jagodine, odigranoj u Vranju.

Gosti su vodili već od četvrtog minuta pogotkom Miroslava Lečića, da bi izjednačenje domaćima doneo Željko Dimitrov pet minuta pred odlazak na odmor.

U 52. minutu gosti ostaju sa igračem manje jer je direktan crveni dobio Duško Dukić, a u 85. drugu javnu opomenu zarađuje Naemeka Ađuru i ‘Ćurani’ ostaju sa devet igrača na terenu.

Delovalo je da će gosti sačuvati bod, i pored nadoknade od čak deset minuta, ali je onda glavni arbitar Milan Matić u 95. minutu dosudio penal za domaćina.

Snimak prekršaja nije objavljen, a fudbaler domaćih Aleksandar Stojković, uspeo je da pretvori kazneni udarac u pogodak.

Dinamo je tako došao u priliku da zabeleži novu pobedu, ali kada su Jagodinci trebali da krenu sa centra, nezadovoljstvo su pokazali tako što su seli na travu.

Usledila je manja tenzija, praćena protestima domaćina i njihovih navijača, da bi Jagodinci posle dva minuta ustali i odigrali poslednjih pet minuta susreta.