NOVI SLUČAJ COVID 19 U NOVAKOVOM TIMU: Legendarni teniser zaražen korona virusom

Goran Ivanišević, nekadašnji hrvatski teniser i trener Novaka Đokovića, otkrio da je pozitivan na koronavirus. Ivanišević je bio direktor turnira u Zadru u okviru Adrija tura, koji je prekinut kada se Grigor Dimitrov zarazio.

Pixabay

Ivanišević je otkrio da se dva puta testirao, a oba puta je test bio negativan.

Ipak, treći je pokazao suprotno.

– Nažalost, nakon dva negativna testa u poslednjih deset dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na kovid 19. Osećam se dobro i nemam nikakve simptome – napisao je Ivanišević na Instagramu.

Brojni teniseri su zaraženi koronavirusom, nakon Adrija tura koji je održan u Beogradu i Zadru pre nego što je prekinut.

Prvo je Grigor Dimitrov u nedelju objavio da je pozitivan, zbog čega je otkazana završnica turnira u Zadru, neposredno pred finale između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova.

Potom je potvrđeno da su zaraženi Borna Ćorić i treneri srpskog i bugarskog igrača, a da su testovi Marina Čilića, Saše Zvereva i spomenutog Rubljova negativni.

U međuvremenu je Đoković stigao u Beograd, gde je i testiran i potvrđeno je da su njegova supruga i on pozitivni.loading...