NOVI TRENER NAJAVIO PROMENE: Kod Milojevića će u glavnoj ulozi biti ZVEZDINA DECA!

Vladan Milojević
print screen/you tube.com/Crvena zvezda

Crvena zvezda je danas i zvanično predstavila novog šefa struke, a prema najavama koje stižu od njega samog, naš najtrofejniji klub će se konačno okrenuti talentima u svojim mlađim kategorijama.

 

Bivši trener Javora, Čukaričkog, kiparske Omonije i grčkog Panioniosa potpisao je jednogodišnji ugovor sa crveno-belima.

– Prvi koraci bili su mi u Zvezdi, jako sam ponosan na titulu u omladincima. Svakome je san da bude igrač ili trener Zvezde, sve se dogodilo vrlo brzo i nisam mogao da odbijem poziv. Ne obećavam ništa, ali Crvena zvezda mora da ima najviše ambicije. Sasvim sam svestan situacije – rekao je Milojević.

Mladi trener navodi da su male šanse dolazak stranaca u letnjem prelaznom roku.

– U razgovoru sa ljudima iz klub, našoj deci treba dati šansu, ali i ukomponovati i naći pravi tajming za šansu. Iz iskustva znam da samim stavljanjem može da se izazove kontraefekat. Od trenera sam koji nikad ne deli na stare i mlade, već dobre i loše, svima ću dati svakome šansu. Za dolaske stranaca ima jako puno prepreka – dodao je novi trener Zvezde.

Milojević nije želeo da se vraća na prethodnu sezonu i gubitak šampionske titule u finišu.

– Ne treba se vraćati šta je bilo, dobro smo analzirali i list moramo da okrenemo napred. Jedino nemam vreme, to u fudbalu ne postoji, videćemo šta možemo da uradimo. Verujem u rad – zaključio je Milojević.

Pored Vladana Milojevića, na mesto sportskog direktora kluba imenovan je Mitar Mrkela.