Nula Čukaričkog u Andori: ‘Brđani’ remijem prošli u 2. kolo kvalifikacija Lige Evrope

Fudbaleri Čukaričkog su u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope odigrali nerešeno i bez golova sa Santa Hulijom na gostovanju u Andori, .

Ozbiljnijih šansi za pogodak nije bilo, a puleni Vladana Milojevića su bili nešto opasniji pošto su pet od devet šuteva uputili u okvir gola, ali nijedan nije uspeo da završi u mreži.

“Brđani” su u prvoj utakmici na svom stadionu, na debiju u Evropi, slavili sa 4:0 i obezbedili dovoljan kapital pre revanša za prolaz u narednu fazu.

Prvo kolo kvalifikacija za Ligu Ervope: Santa Hulija – Čukarički 0:0

Sant Hulija: Koka (od 84. Rivas), Estepa, Fonta, Ruiz, Rodrigez, Varela, Đirau (od 74. Kabezas), Soto, Spano, Perez (od 88. Bara), Sera.

Čukarički: Ristić, Pjasentin, Stojković, Ostojić, Brežanćić (od 90. D. Srnić), Todorović, Matić, Bojić (od 90+1. Boljević), S. Srnić, Stojiljković (od 81. Pavlović), Mirosavljević.

Čukarički sada može da se okrene narednom izazovu i mnogo većoj prepreci u vidu Grediga, najprijatnijeg iznenađenje iz protekle sezone u prvenstvu Austrije. Prva utakmica je na programu 17. jula na Banovom brdu, dok je revanš sedam dana kasnije u Salcburgu.