‘Očajnički’ želi da ostane u Premijer ligi: Falkao bi i za manju platu potpisao za Čelsi

Radamel Falkao
Beta

Kolumbijski fudbaler Radamel Falkao prihvatiće manju platu samo da bi ostao u Engleskoj i potpisao za Čelsi, preneli su danas britanski mediji.

 

Falkao je u septembru prošle godine iz Monaka za 16 miliona funti prešao na pozajmicu u Mančester junajted, uz opciju da na kraju sezone klub sa Old Traforda otkupi njegov ugovor. On se nije dobro snašao, zbog čega mu je u nedelju, posle utakmice poslednjeg kola sa Hal sitijem, trener Luj van Gal rekao da ne računa na njega za narednu sezonu.

List Miror naveo je da Falkao „očajnički” želi da ostane u Premijer ligi i da bi voleo da se preseli u London. Falkao toliko želi da potpiše za Čelsi, da je spreman i na veliko smanjenje plate, naveo je list.

Od većih londonskih klubova, Arsenal nije zainteresovan za Falkaa, a Totenhem nema novca za transfer.

Falkao je ove sezone bio prvotimac u samo 17 utakmica u svim takmičenjima i postigao je samo četiri gola za Junajted. Poslednji put zatresao je mrežu 31. januara u pobedi nad Lesterom od 3:1 na Old Trafordu. Kolumbijski reprezentativac je tokom sezone imao problema sa povredom kolena, koju vuče od prošle godine.