Očekuje se spektakl na Dorćolu: Poznati najavili tradicionalni teniski turnir

Brojni raspoloženi učesnici 13. Porše teniskog čelendžer turnira poznatih ličnosti Srbije družili su se u četvrtak u bašti Hotela Zepter na Terazijama sa ljubiteljima belog sporta na tradicionalnoj zabavi povodom predstavljanja žreba turnira.

 

Vesela atmosfera koju su naše poznate zvezde stvorile kroz godine druženja na teniskom terenu bila je prava uvertira u predstavljanje zanimljivog rasporeda mečeva takmičenja koje je, pre svega, poznato po fer-pleju, sportskom duhu, prijateljstvu i humanitarnim načelima sadržanim u njegovom programu.

Najava mečeva u konkurenciji muškog i ženskog singla i muškog dubla – u kome učestvuju i predstavnici diplomatskog kora – živo je komentarisana od svih zvanica.

Posebno interesovanje izazvala je najava da će u muškom singlu po prvi put učestvovati i Gradonačelnik Beograda – Siniša Mali.

Humanitarni fond turnira i ovoga puta biti posvećen Udruženju grada Beograda za borbu protiv dijabetesa „Plavi krug“.

Egzibicioni meč turnira predstaviće našu proslavljenju profesionalnu dubl igračicu Teodoru Mirčić, dok će trofeje i posebne nagrade najboljim učesnicima turnira na Završnoj ceremoniji  uručiti Dejvis kup selektor, Bogdan Obradović.

Trinaesti Porše teniski  turnir poznatih i deveti Mini tenis open za decu biće odigrani u subotu i nedelju, 20. i 21.juna na terenima TC „Novak“ na Dorćolu, u trajanju od 10 do 18 časova tokom oba dana.

Ulaz za publiku je slobodan, uz brojna iznenađenja i poklone koji tradicionalno dočekuju poklonike „belog sporta“.