OD RONALDA I MESIJA ZA GAVRILA! Prodata i Barsina “desetka”, IZNOS oduševio sve

Od Ronalda i Mesija - 2,4 miliona dinara ide „para Gavrilo“! Ova posveta je napisana na dresovima dve najveće svetske zvezde, koje je Mozzart stavio na humanitarne licitacije, a u fond za lečenje osmomesečne bebe iz Kragujevca stiže još oko 20.000 evra.

Promo/Kolaž

Juventusova sedmica sa potpisom Portugalca prodata je za 1,3 miliona dinara, a potom i Barsina desetka sa Leovim autogramom – za 1,1 milion!

Najskuplji lek na svetu, odnosno terapija za spinalnu mišićnu atrofiju od koje mali Gavrilo Đurđević boluje, košta čak 2,5 miliona evra, a neophodno je da se prikupi još oko 800.000 evra. Zato će kompanija Mozzart i u narednim danima nastaviti da organizuje licitacije.

Velika humanitarna akcija počela je u aprilu, posle meča Srbija – Portugal, u kvalifikacijama za Mundijal. Iznerviran zbog poništenog gola, Ronaldo je u besu bacio kapitensku traku na travu Marakane, a ona je dospela u ruke vatrogasca Đorđa Vukićevića, koji ju stavio na Limundo uz pomoć organizacije Zajedno za život.

Mozzart je pobedio na licitaciji sa ponudom od 7,5 miliona dinara, a potom su se samo nizale nove aukcije. Prvo su srpski reprezentativci Stefan i Aleksandar Mitrović ponudili svoju opremu sa čuvenog meča, a vest o Gavrilovoj borbi ubrzo je stigla i do samog Ronalda.

Kapiten evropskih šampiona čuo je da je slučaj „traka“ imao humanitarni odjek i da je tada u fond otišlo 64.000 evra. Bilo mu je drago da je od tog celog događaja na kraju ispalo nešto veoma lepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres sa posvetom za novu licitaciju.

“Para Gavrilo”, zaorilo se planetom, a fudbaler Barselone Miralem Pjanić se postarao da važna poruka stigne i do Mesija.

Lionel se pridružio velikom rivalu Kristijanu u borbi za Gavrilovu pobedu, a iz Mozzarta poručuju da će se ta timska igra na humanost nastaviti i u narednim danima.