Odbojkaši Novog Pazara žele uspeh i u Superligi

Trener odbojakaša Novog Pazara Dragan Bonić izjavio je danas da očekuje da će taj klub u svojoj prvoj sezoni u Superligi ostvariti dobre rezultate.

– Želim da igramo dobro i budemo stabilan superligaš. Ovaj tim je bio odličan u Prvoj ligi, najbolji igrači su ostali, ali smo se i pojačali. Kompletnu sliku ekipe imaću za nedelju dana. Predstoji uigravanje, ali idemo korak po korak – rekao je Bonić radiju Sto plus.

On je na početku priprema objasnio da će se do kraja avgusta raditi na sticanju snage i kondicije, a posle toga će obratiti pažnju na tehničke detalje.

– U septembru ćemo igrati dosta prijateljskih utakmica i učestvovati na turnirima, da bi se što bolje spremili za početak oktobra i start prvenstva – kazao je Bonić. Novi Pazar su pojačali korektor Mladen Majdak, tehničar Branimir Perić, srednji bloker Luka Marinković i libero Milorad Kapur. Klub je blizu dogovora i s primačem Srećkom Ristićem i korektorom Strahinjom Brzakovićem. S druge strane, otišao je bloker Marko Samardžić, kao i primači servisa Goran Ivanković i Vlatko Trajčevski.

Predsednik Ervin Ćorović rekao je da je cilj Novopazaraca da budu u gornjem delu tabele.

– Ne želimo borbu za opstanak, već da napravimo tim koji će se uspešno takmičiti u Superligi. Imali smo sjajnu prošlu sezonu, sada se spremamo za nove izazove – najavio je Ćorović.

Odbojkaška Superliga startuje 10. oktobra.