Odbor za analizu suđenja: Živkovićev gol posle ofsajda, penal za Pazarce ispravan

Prvi gol Andrije Živkovića postignut je posle ofsajda, odlučio Odbor za analizu suđenja. Pomoćnik Srđan Kaurin pauzira u narednim kolima zbog ovog propusta. Odluka istog sudije da signalizira penal za Novi Pazar protiv Crvene zvezde ispravna.

 

Odbor za analazi suđenja, u okrnjenom sastavu, zaključio je sporne detalje u kolu Jelen Superlige koje je iza nas. Srđan Kaurin, linijski sudija meča između Partizana i OFK Beograda (3:1), prevideo je ofsajd napadača kod prvog gola crno-belih, piše “Sportski žurnal”.

Kaurin će zbog propusta pauzirati u narednim kolima pošto nije dosuđen ofsajd posle kojeg je Andrija Živković doneo prednost crno-belima protiv OFK Beograda.

  

Posmatrač Grujica Tomić dostavio je izveštaj koji je prihvaćen od strane nadležnih organa posle kojeg je izrečena suspenzija arbitru iz Subotice, a signalizaciju Kaurina prihvatio je glavni sudija Vlado Glođović.

Ustanovljeno je da je isti linijski sudija na meču Novog Pazara i Crvene zvezde opravdano signalizirao jedanaesterac prilikom igranja rukom štopera crveno-belih Darka Lazovića posle kojeg je domaćin postigao gol za pobedu (2:1).