ODLAZI ZBOG MESIJA: Nejmar napušta Barselonu, a od njegove NOVE PLATE će vas “zaboleti glava”

nejmar
dnevno.rs/kolaž

Fudbaler Barselone Brazilac Nejmar otputovao je u Katar na finalizaciju transfera u Pari Sen Žermen za neverovatnih 222 miliona evra, prenose katalonski listovi Sport i Mundo Deportivo

 

Fudbaler Barselone Brazilac Nejmar otputovao je u Katar na finalizaciju transfera u Pari Sen Žermen za neverovatnih 222 miliona evra, prenose katalonski listovi Sport i Mundo Deportivo.

Posle turneje u SAD Nejmar se nije vratio sa ekipom u Barselonu, već je produžio za Katar gde će sa vlasnicima PSŽ-a da obavi poslednju rundu pregovora i već sutra bude na lekarskim pregledima u Parizu.

Ovaj 25-godišnji brazilski napadač postaće ubedljivo najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji, više nego duplo srušiće rekord Pola Pogbe (Juventus – Mančester Junajted za 105 miliona), a dobiće platu od čak 30 miliona evra po sezoni do 2022. godine.

Nejmar odlazi iz Barselone jer ne želi više da bude u senci prve zvezde Lionela Mesija, a koliko mu se žuri da ode najbolje govori nervoza na treninzima i tuča sa saigračem Nelsonom Semedom posle koje je samovoljno napustio trening u Majamiju.

Pari Sen Žermen će posle dovođenja Nejmara osloniti na prodaju Anhela Di Marije, Julijana Drakslera, Adrijena Rabioa, pa čak i Marka Veratija kako bi izbegao kaznu UEFA zbog kršenja finansijskog fer-pleja.