Određeni termini žreba za EP odbojkaša i odbojkašica

Žreb za Evropsko prvenstvo za odbojkašice, koje će se sledeće godine održati u Belgiji i Holandiji, obaviće se 12. novembra u Antverpenu

Kako je danas saopštio Odbojkaški savez Srbije, žreb za Evropsko prvenstvo za odbojkašice, koje će de od 25. septembra do 4. oktobra održati u Belgiji i Holandiji, obaviće se 12. novembra u 16 časova u Gradskoj kući u Antverpenu.

Utakmice će se igrati u belgijskom Antverpenu i holandskim gradovima Apeldornu, Ajndhovenu i Roterdamu, gde će biti odigrana finalna utakmica.

Plasman na Evropsko prvenstvo do sada su obezbedili organizatori turnira Belgija i Holandija, Rusija, Nemačka, Srbija, Hrvatska, Italija, Turska, Poljska, Češka, Bugarska, Mađarska i Rumunija. U trećoj rundi kvalifikacija igraće: Francuska – Slovenija, Azerbejdžan – Slovačka i Ukrajina –€ Belorusija.

Žreb za Evropsko prvenstvo u konkurenciji odbojkaša, koje će se od 9. do 18. oktobra održati u Italiji i Bugarskoj, obaviće se 16. februara sledeće godine u Sofiji.

Utakmice će se igrati u italijanskim gradovima Milanu i Torinu i bugarskim Varni i Sofiji, gde će biti odigrana finalna utakmica.

Plasman na Evropsko prvenstvo do sada su obezbedili organizatori turnira Bugarska i Italija, Rusija, Srbija, Francuska, Nemačka, Belgija, Poljska, Finska, Slovačka, Češka, Hrvatska i Belorusija.

U trećoj rundi kvalifikacija igraju: Slovenija – Portugal, Estonija – Švedska i Španija – Holandija.loading...