Odrzan adidas shopping night povodom Beogradskog maratona

U susret Beogradskom maratonu adidas je samo za svoje članove running team-a, organizovao shopping night sa popustom i do 30 odsto!

Nakon redovnog radnog vremena, adidas brend radnja u Knez Mihailovoj ulici do ponoći  je bila otvorena samo za članove adidas running team-a. Više od 50 ljubitelja trčanja došlo je na ovaj samo za njih organizovan događaj, a umesto pozivnice na ulazu pokazivali su svoju adidas running club člansku karticu.  Uz miks najvećih klupskih hitova i vitaminskih napitaka, članovi adidas running team-a uživali su u novom druženju, a zajedničku strast prema trčanju i članstvo u adidas running club-u adidas je nagradio popustima – 30% na opremu iz performance linije i 20%  na opremu iz originals linije.

Podsećanja radi, za sve koji vole trčanje i žele da se pripreme za Beogradski maraton, adidas je organizovao besplatne jednočasovne treninge sa Ivanom Miškeljinom, našim proslavljenim maratoncem i adidas ambasadorom. Zajedno sa njim, adidas runnning team se svake subote okuplja u 10h, na trim stazama Ade Ciganlije, Košutnjaka ili na Dunavskom keju pored SC „25. maj”. Trkačima su obezbeđene svlačionice na svim lokacijama i osveženje nakon treninga, a sve informacije o tome na kojoj se od tri lokaciji trči,  trkači dobijaju putem e-maila, adidas running facebook stranice

https://www.facebook.com/adidasRunning i twitter @adidassrbija.

Prema rečima Miškeljina, treninzi su prilagođeni kako svima onima  koji su u kondiciji i  žele da istrče 21km na Beogradskom maratonu, tako i onima koji su tek početnici,  a vole da trče u grupi ili imaju cilj da istrče 5km Trke zadovoljstva. Nezavisno od zajedničkih treninga, Miškeljin je za sve trkače napravio i specijalni program treninga i ishrane koji trkači treba da praktikuju samostalno između treninga kako bi postigli željeni rezultat.