Odsustvo Đokovića se ne oseća, rasprodate karte za meč Dejvis kupa između Indije i Srbije

Dejvis kup reprezentacija Srbije priprema se za plej-of opstanka u Svetskoj grupi u Bangaloru, u kom će protivnik biti domaća selekcija Indije od 12. do 14. septembra.

Zahvaljujući velikom interesovanju karte su već rasprodate, a taboru Srbije u ponedeljak uveče priključiće se i Nenad Zimonjić, koji će od utorka trenirati sa saigračima, navodi se na zvaničnom sajtu Teniskog saveza Srbije.

– Fokusirani smo na naš tim, pripremamo se kao i za svaki drugi meč, treninzi idu prema unapred utvrđenom planu. Očekujemo pobedu, a veoma je važno da su svi zdravi i željni pobede u ovom izuzetno važnom susretu. Poštujemo tim Indije i znamo da imaju vredne, borbene, kvalitetne igrače i sjajne sportiste. Pohvalio bi domaćina na sjajnom gostoprimstvu – rekao je selektor Srbije Obradović.

Prema rasporedu, u petak će se igrati singl i dubl meč, u subotu jedan dubl, a u nedelju dva meča u singlu. Novak Đoković je u nedelju odustao od učešća, kada su u Bangalor doputovali Dušan Lajović, Filip Krajinović i Ilija Bozoljac.