OGLASIO SE I RADE ZAGORAC: “Partizan je moja dečačka želja”

Zagorac
Beta

Srpski košarkaš Rade Zagorac rekao je večeras da je njegova želja da zaigra za Partizan, ali da sve zavisi od uprave crno-belih i njegovog agenta.

 

– Od samog starta sam imao sam želju da zaigram za Partizan. To je neka dečačka želja. Uvek su bile tri želje. Jedna je bila Partizan, druga je bila reprezentacija, a treća NBA. Po površini ove druge dve sam i malo zagrebao, a Partizan i dalje imam priliku da ostvarim… Ne mogu da kažem šta se trenutno dešava, u nekoj vrsti smo sive zone. Moja želja je nesporna i nikakav finansijski apsekt nijednog trenutka nije bio važan. Neke druge stvari su u pitanju. Konkretno ne mogu da kažem ništa više. Sve je do mog agenta i uprave Partizana da pronadju rešenje – rekao je Zagorac za Arenu Sport.

Zagorac je neposredno pred početak nove sezone u NBA ligi ostao bez angažmana u Memfisu i od tada traju spekulacije gde će nekadašanji košarkaš Mege nastaviti karijeru.

Na pitanje novinara Arene sport može li se reći da je u ovom trenutku Partizan najbliži njegovom potpisu, Zagorac je naveo da to “ne može da kaže”.

– Sve je stvar pregovora. Sve je fleksibilno. Važno je da obostrana želja postoji i ja se iskeno nadam da će se najbolje rešenje pronaći – rekao je Zagorac.

On je naveo da postoji i interesovanje evroligaških ekipa za njegovo angažovanje, ali nije želeo da govori o imenima klubova.

– Postoji interesovanje, ali moja želja da zaigram za Partizan je uvek bila veća od bilo kog drugog kluba u Evropi. Neću slagati da ako kažem da je ultimativni cilj NBA. Kad se desilo to što se desilo sa Memfisom prvo je tražena opcija u Americi. Postojale su opcije, ali nisu bile odgovarajuće za mene i zato sam se okrenuo Evropi gde je apsolutno Partizan imao prednost nad svim drugim ekipama – rekao je Zagorac.