OKRŠAJ EVROPSKOG I SVETSKOG ŠAMPIONA: Duel Portugala i Francuske u Ligi nacija (VIDEO)

Registrujte se na sajtu meridianbet.rs i preuzmite 1.000 RSD bonusa za klađenje

Pixabay

Evropski protiv svetskog prvaka za prvo mesto u grupi tri Lige A! Može li bolja najava za predstojeće kolo Lige nacija?

Aktuelni prvak Evrope, reprezentacija Portugala i trenutni vlasnik ”boginje“, reprezentacija Francuske, odmeriće snage u borbi za lidersku poziciju grupe tri Lige A.

Povodom evropskih reprezentativnih utakmica sportska kladionica Meridian za sve svoje nove igrače spremila je fantastičan poklon dobrodošlice 1.000 DINARA BONUSA za online i uživo klađenje!

Jednostavnom registracijom na sajtu merdianbet.rs ili putem mobilne aplikacije dolazite do sjajnog bonusa, a možete ga preuzeti odmah OVDE.

Naravno, više nijedna međusobna utakmica Portugala i Francuske neće moći da prođe bez podsećanja na onu, sada već, čuvenu.

Verovatno najznačajniji duel su odigrali u finalu Evropskog prvenstva 2016. godine kada su Portugalci posle produžetaka uspeli da savladaju Francuze rezultatom 1:0.

Pobedonosni gol na meču postigao je Eder, za prvu evropsku titulu Portugala. Ono što je zanimljivo jeste da se ovo prvenstvo održalo upravo u zemlji Trikolora, koji tada i nisu imali baš mnogo sreće.

Pored toga ovo finale svakako je obeležila i povreda Kristijana Ronalda u ranoj fazi utakmice, ali su njegovi saigrači ipak uspeli da se domognu trofeja.

Sada, četiri godine kasnije, biće to duel fudbalera koji traže svoju formu poput Kristijana Ronalda, Pola Pogbe ili Antoana Grizmana, kao i fudbalera koji žele da nastave svoje dokazivanje na putu ka zvezdama, poput Kilijan Mbape ili Žoao Feliks.

Podsećamo I da je poslednji duel ovih šampiona završen nerešenim ishodom 0:0, pa ostaje da vidimo da li će se ovog puta neko radovati.

Kompletnu ponudu za meč Portugal – Francuska možete pogledati OVDE.

U drugoj utakmici ove grupe, naše komšije, reprezentacija Hrvatske će u meču sa Švedskom pokušati da priđu korak bliže ostanku u elitnoj ligi Lige nacija.

Utakmice grupe četiri Lige A doneće i određene rasplete. Naime, reprezentacije Nemačke i Ukrajine će u direktnom duelu praktično odlučivati o tome ko će ući u borbu za lidersku poziciju.

Sa druge strane reprezentacija Španije će u utakmici protiv Švajcarske pokušati da se zadrži na prvoj poziciji grupe.

Dakle, ovog vikenda očekuju nas veoma zanimljivi mečevi evropskih selekcija, a u kladionici Meridian ukoliko pogodite najveću kvotu možete da osvojte vrhunski laptop MacBook, SONY PS4 ili brdo keš bonusa!