Ol-star 2015: Minesotin tinejdžer ‘leteo’ do najboljeg zakucavanja, Karijev rafal trojki (VIDEO)

Ruki Minesote Zek Lavin i zvezda Golden Stejta Stef Kari obeležili su drugo veče na NBA Ol-star vikendu.

Lavin je spektakularnim zakucavanjima odneo titulu sa 194 od makmsimalnih 200 poena.

U brzom šutiranju trojki Stef Kari je pokazao svoju klasu. U finalu je ubacio 27 od mogućih 34 poena fantastičnom serijom pogodaka.

Ali, vratimo se na zakucavanja na trenutak. Lavin je imao dva savršena ‘kucanja’ od 50 poena, jedno od 49 i jedno od 45 poena. Krilo Bruklina Malson Plamli i Janis Adetokumbo nisu imali šanse u prvoj rundi, a u finalu je Lavin bio bolji od beka Orlanda Viktora Oladipa.

Uživajte:

Džejms Harden, Marko Belineli, Džej Džej Redik, Kajl Korver, Klej Tompson , Vesli Metjus i Kajri Irving. To su bili takmičari u brzom šutiranju trojki koju su pokušali da budu bolji od Stefa Karija, ali je fantastični bek Golden Stejta još jednom potvrdio da izrasta u možda i najboljeg šutera u istoriji.

Metjus je ubacio 22 poena u prvoj rundi, Tompson 24, a Irving i Kari 23 u prvoj rundi. Bilo je to samo zagrevanje. Kari se ‘zapalio’ u finalu, ubacio je 13 vezanih trojki i odneo je trofej:

U takozvanom izazovu veština slavio je plej Hjustona Patrik Beverli, koji je bio uspešniji od Brendona Najta iz Milvokija, Ajzee Tomasa iz Finiksa i Džefa Tiga iz Atlante.

U šuterskom izazovu ponovo je slavio Kris Boš zajedno sa Dominikom Vilkinsom i Svin Keš. To je treći put uzastopno da je ovaj trio je bio najuspešniji u ovom nadmetanju, ovoga puta ispred Vestbrukove ekipe.