OMILJENI PROIZVOD LUKE DONČIĆA bez koga ne može da zamisli dan sada je dostupan I U AMERICI

"Perutnina Ptuj" je svoje poslovanje odnedavno preusmerila i na američko tržište, u skladu sa strategijom kreativne internacionalizacije poslovanja. Sada je najprepoznatljivija pileća kobasica u jugoistočnoj Evropi - Poli, dostupna i "preko bare".

Promo

Poli je prva pileća kobasica na evropskom tržištu i sinonim za posebne kobasice još od 1974. godine.

Danas je ova kobasica međunarodni bestseler.

“Ludi za Poli” je armija potrošača od Skandinavije do Sredozemlja, a ovaj jedinstveni proizvod dostupan je čak i u dalekom Dubaiju.

Poli veoma uspešno papira konkurenciji, pa brojnim inovacijama i originalnim varijacijama osvaja srca sve brojnijih potrošača. Poli je tako postala prva kobasica za mazanje, postala oštra konkurencija viršlama, a kroz proizvod Poli Hammy predstavila se i kao pileća šunka sa čak 90% čistog pilećeg mesa.

Proizvodnja pilećih kobasica i viršli robne marke Poli u američkom gradu Čikagu je uspostavljena uz sveobuhvatnu pomoć stručnjaka iz “Perutnine Ptuj”.

– Za proizvodnju u Americi se upotrebljavaju začinske mešavine po originalnoj recepturi, koje pripremamo u Ptuju i šaljemo u Ameriku. Do kraja januara omiljena evropska kobasica će naći svoje mesto u 1750 trgovina širom Amerike – potvrđeno je iz ove kompanije.

PRVI AMERIČKI POLI ZA NJENOG NAJPOZNATIJEG AMBASADORA, VELIKOG LUKU DONČIĆA

Prve posebne kobasice i viršle robne marke Poli proizvedene u Americi otišle su u ruke njenog najpoznatijeg ambasadora, NBA zvezde Luke Dončića.

Zvezda NBA, Luka Dončić koji je i najpoznatiji ambasador ovog brenda, prvi je isprobao Poli posebne viršle i kobasice Made in USA.

O tome kako je baš on postao ambasador Ptuja, iz kompanije poručuju:

– Mora biti kao Poli: originalan, mladalački, duhovit i ambiciozan, a isto tako popularan i prepoznatljiv. Poli je uspeo – povezao se sa košarkaškim virtuozom Lukom Dončićem.