ON NE MOŽE DA SMISLI NOLETA! Najveći Đokovićev KRITIČAR među novinarima obratio javnosti povodom NOVAKOVOG ROĐENDANA (FOTO)

Postoje neki kritičari Novaka Đokovića koji se, jednostavno, izdvajaju od svih drugih.

Printscreen/Kolaž

U one koji se aktivno bave tenisom spada Nik Kirjos, a u one koji se na medijskom planu ističu u takvim stvarima, bez premca je američki novinar Ben Rotenberg.

Međutim, iako je našoj javnosti on najpoznatiji po učestalim prozivkama na račun Novaka Đokovića, ovoga puta je istakao nešto nesvakidašnje za njega.

Naime, Novak Đoković danas, ove subote 22. maja, slavi 34. rođendan. I, Rotenberg je rešio da se ovako oglasi tim povodom:

“Novak Đoković (rođen 22. maja 1987) danas puni 34 godine. Samo tri grend slem titule osvojili su teniseri koji su se rodili posle njega.”

I, Rotenberg je zaista u pravu – u pitanju su Dominik Tim (27-godišnji Austrijanac, osvajač US Opena 2020.), Marin Čilić (32-godšnji Hrvat, pobednik US Opena 2014.) i Huan Martin del Potro (32-godišnji Argentinac, koji je US Open osvojio 2009).

Đoković je osvojio 18 trofeja na najvećim turnirima u tenisu, a po dva pehara više imaju Rodžer Federer, koji 8. avgusta puni 40. godina, te Rafael Nadal, koji će 3. juna napuniti 35.

Ben Rotenberg neretko osuje paljbu i na Novaka i na ljude iz njegovog okruženja, ali je posle nedavnih kritika od strane Noletovih navijača poručio javno i sledeće:

“Jedina stvar koja me nervira kod Đokovićevih pobeda su njegovi navijači koji mi tada konstantno govore kako mora da ludim od toga. Đokovićeve pobede su mi skroz u redu! On je najbolji teniser o kome sam izveštavao u svojoj karijeri i zaslužuje baš sve grend slem titule koje je osvojio – i više od toga”, istakao je Rotenberg na Tviteru.