Oni ne prezaju ni od čega: Sporna Ibrahimovićeva izjava je obična albanska izmišljotina

Mnogi mediji u Srbiji juče su preneli vest o Zlatanu Ibarhimoviću koji je uvredio srpsko dostojanstvo, ali se ispostavilo da je u pitanju čista izmišljotina Albanaca.

Lažirajući izjave usmerene ka navodnom izražavanju mržnje prema Srbiji, Albanci su posegli za zaista neprihvatljivim merama.

Citirajući Ibrinu ‘izjavu’, albanski mediji su preneli vest u kojoj je Zlatan navodno rekao da je ‘Kosovo srpsko koliko je i njegova majka nevina’.

Za razliku od prethodnih godina, u kojima su Srbi uvek bili dežurni krivci, javnost je prilično promenila mišljenje i okarakterisala albansku zastavu na dronu kao veliku sramotu za ovu državu.
– Sramota! Bez obzira na ponašanje domaćih navijača i incidente sa paljenjem baklji, predstavnici Albanije su prešli granicu. Oni nisu fanovi, već zvanični predstavnici albanske države i fudbala, a ovakvim huliganskim provokacijama su jasno stavili do znanja da im nije mesto u fudbalskoj Evropi – rekao je najbolji strelac Mundijala u Španiji 1982. Paolo Rosi, a piše Kurir.