OPORAVAK TEČE PO PLANU LEKARA: Uspešno operisan Ognjen Kuzmić

Operacija Ognjena Kuzmića, koju je izvršio tim lekara Urgentnog centra, završena uspešno. Sanirane maksilofacijalne povrede koje je košarkaš zadobio u nedelju u saobraćajnoj nesreći.

Beta

KK Crvena zvezda obavestila je javnost da je operacija Ognjena Kuzmića, koju je obavio tim lekara Urgentnog centra u sredu, završena uspešno.

Kako se navodi u saopštenju na sajtu kluba, ovim hirurškim zahvatom otklonjene su teške maksilofacijalne povrede koje je Ognjen zadobio.

Dodaje se da je ta operacija košarkaša Crvene zvezde bila je neophodna kako bi se polomljena gornja vilica i ostale povrede lica vratile (što je sa uspehom i urađeno) u anatomsku poziciju, čime je omogućeno da Ognjen može nesmetano da diše.

Ognjen Kuzmić je i dalje stabilno, nalazi se u indukovanoj komi, a njegovo lečenje i oporavak u skladu su sa planovima lekarskog tima koji vodi brigu o njemu.

KK Crvena zvezda nastaviće blagovremeno da obaveštava javnost o zdravstvenom stanju košarkaša, stoji na kraju saopštenja crveno-belih.loading...