Opravdao očekivanja: Milinkoviću spremljen novi ugovor!

Čelnici crno-belih odmah posle finala Kupa Srbije pripremaju razgovor o produžetku saradnje sa šefom stručnog štaba.

 

Ugovor Zorana Milinkovića je bio oročen do isteka tekuće sezone i bio je uslovljen isključivo igrom i rezultatima. Međutim, kako je trener u kratkom vremenskom periodu stabilizovao ekipu, podigao nivo igre, doveo crno-bele nadomak šampionskog trofeja i do finala Kupa Srbije, uskoro ga očekuje i zaslužena nagrada, piše dnevni list „Sport”.

Prema saznanjima pomenutog lista, odmah posle finala Kupa Srbije, koje Partizan igra 20. maja protiv Čukaričkog, Milinković će se sastati sa čelnicima i dogovoriti detalje nove, dugoročnije, saradnje.

 

Za „Sport” je ovakve navode indirektno potvrdio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji napominje da su svi u klubu zadovoljni radom Milinkovića i njegovim uticajem na igru i rezultate kluba iz Humske.

Zadovoljni smo radom i rezultatima Zorana Milinkovića. Ipak, nismo još razgovarali na temu novog ugovora. Sačekaćemo da se okonča sezona, odnosno da tim odigra i finale Kupa Srbije, pa ćemo posle toga da sednemo sa Milinkovićem i dogovorimo se o svemu. Odluka zatim ide pred Upravni odbor i verujem da neće biti problemarekao je Miloš Vazura za „Sport”.